MediaWatch

'Vild med dans'-lancering fanget i topløs-konflikt

Et ulmende sagsanlæg mod Se og Hør fra 'Vild med dans'-vært Christiane Schaumburg-Müller førte til, at TV 2 usædvanligt bandlyste ugebladet til pressemødet før niende dansesæson.

En mulig konflikt mellem Vild med dans-vært Christiane Schaumburg-Müllers og Se og Hør førte i går til, at ugebladet ikke var invitereret til pressemødet op til niende sæson af 'Vild med dans', der går i luften den 7. september.

Se og Hør var på forhånd udelukket af TV 2, fordi bladet i sidste uge bragte topløse billeder af værtinden fra en ferie i Thailand.

"Vi har en vært, som er i en privat situation med et ugeblad, og mit job som arbejdsgiver er, at alle medarbejdere på 'Vild med dans' har mulighed for at gøre deres arbejde under bedst mulige forhold," sagde TV 2's underholdningschef Gitte Madsen til Ekstra Bladet.

Sagsanlæg ikke afblæst
Christine Schaumburg-Müller og rådgivere har ikke taget stilling til et muligt sagsanlæg. Hun kom først hjem fra ferie torsdag.
Det er således uklart, om der kommer et sagsanlæg, som hun ifølge mediejurist og forskningschef på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Oluf Jørgensen, har gode chancer for at vinde.

“Mig og Liam (kæreste, red.) har nogen, der tager sig af den slags. Og det gør de! Det er egentlig det, jeg har at sige i den sag," sagde værtinden til Ekstra Bladet.

TV 2 pointerer, at Se og Hør kun var udelukket fra pressemødet. Gitte Madsen siger, at man afventer hvorledes situationen mellem værten og Se og Hør udvikler sig.

Se og Hørs chefredaktør Kim Henningsen lover, at bladet uanset hvad vil dække TV 2's populære danseprogram.

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs