MediaWatch

Uafklaret Euroman-ledelse

Euromans redaktør Mads Lange stopper efter 12 år som redaktør på magasinet. Det meddelte han i fredags. Han forlader Euroman med udgangen af august. Euromans ejer, Egmont, overvejer nu, hvorledes Euroman-ledelsen skal skrues sammen fremover.

Euromans redaktør Mads Lange stopper efter 12 år som redaktør på magasinet. Det meddelte han i fredags.

Han forlader Euroman med udgangen af august.

Euromans ejer, Egmont, overvejer nu, hvorledes Euroman-ledelsen skal skrues sammen fremover.

“Vi har endnu ikke besluttet den fremtidige ledelsesstruktur på Euroman og har ikke igangsat en rekrutteringsproces. Til gengæld har vi allerede fået mange henvendelser på stillingen, som må betragtes som én af de tungeste og mest attraktive i branchen,” siger adm. direktør Egmont Magasiner, Torsten Bjerre Rasmussen.

Foreløbig skal Mads Lange være freelance. Han har et par journalistiske projekter, som han gerne vil kaste sig ud i, siger han.

Den afgående redaktør afviser, at han har sure miner i forhold til Euroman.

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs