MediaWatch

Nyt nordisk mediehus for ejendomsbranchen

Nyt nordisk mediehus ser dagens lys, når danske SP Business Media ApS går sammen med norske Estate Media AS. Det nye mediehus, der har fokus på ejendomsbranchen, får det fælles navn Estate Media, skriver parterne i en pressemeddelelse. I Danmark er SP Business Media ApS bedst kendt for udgivelsen af månedsmagasinet Magasinet Ejendom, der i forbindelse med det nye samarbejde skifter navn til Estate Magasin.

Nyt nordisk mediehus ser dagens lys, når danske SP Business Media ApS går sammen med norske Estate Media AS. Det nye mediehus, der har fokus på ejendomsbranchen, får det fælles navn Estate Media, skriver parterne i en pressemeddelelse.

I Danmark er SP Business Media ApS bedst kendt for udgivelsen af månedsmagasinet Magasinet Ejendom, der i forbindelse med det nye samarbejde skifter navn til Estate Magasin.

Estate Media vil med etableringen være repræsenteret med kontorer i Danmark, Norge og Sverige med i alt 36 medarbejdere og en årlig omsætning i størrelsesordenen 50 millioner kroner, lyder det i pressemeddelelsen.

”Vi styrker organisationen i Danmark, og dermed kan vi imødekomme ejendomsbranchens stigende efterspørgsel efter både nyheder, reklame og kommunikation samt konferencer og events på tværs af landegrænserne i Norden. Det er en unik nordisk mediekoncern på ejendomsområdet, der dermed bliver skabt,” siger CEO, Estate Media Nordic, Nikolaj Pfeiffer, der kommer til at stå i spidsen for koncernens aktiviteter i Danmark og Sverige samt internationalt.

De nuværende medier på det danske marked fortsætter som hidtil tilpasset det fællesnordiske brand, og ifølge Nikolaj Pfeiffer vil selskabet i den kommende tid introducere nye produkter inden for kommunikation og markedsføring i lighed med Estate Media i Norge.

Nikolaj Pfeiffer og chefredaktør Kamilla Sevel grundlagde i 2008 SP Business Media ApS og tæller i dag 6 medarbejdere. SP Business Media har undervejs udvidet aktiviteterne med en nyhedstjeneste og konferencedel.

- TBC

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs