MediaWatch

Mangeårig blad- og magasindirektør træder tilbage

Efter 35 år i Bonnier Publications har tidligere adm. direktør i datterselskabet Benjamin Media forladt direktionen i det internationale magasin- og bladhus. Han forlader dog ikke helt Bonnier.

Niels Jespersen var indtil 2020 adm. direktør i det danske magasinhus Benjamin Media indtil en fusionering med moderselskabet Bonnier Publications. Han fortsatte efterfølgende i en række topposter i koncernen. | Foto: BENJAMIN MEDIA

Niels Jespersen, der gennem de seneste 35 år har haft forskellige topchef-stillinger i den svenske mediekoncern Bonnier Publications, bl.a. adm. direktør i Benjamin Media og siden 2005 i Bonnier Publications International AS, er trådt tilbage fra de øverste lag i koncernen.

Det bekræftede Jesper Buchvald, adm. direktør i Bonnier Publications i Danmark, over for MediaWatch i sidste uge.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs