MediaWatch

Magasinet Danske Kommuner skærer stillinger og print-udgivelser

Fald i annonce- og abonnementsomsætning får Danske Kommuner til at nedlægge fire stillinger på redaktionen. Samtidig skruer magasinet kraftigt ned på print for at udkomme mere digitalt.

Foto: Screenshot

Kommunernes Landsforenings magasin, Danske Kommuner, gennemfører en sparerunde og bliver mere digtialt. Det skriver fagbladet Journalisten.

Fire stillinger er i den forbindelse nedlagt, heraf to grafiske, så redaktionen fremover tæller fem ansatte. Samtidig skal udgivelsesfrekvensen på 22 magasiner årligt mindst halveres, fremgår det.

”Vi ligner de fleste andre medier på den måde, at vi gennem flere år har set et fald i både annoncesalg og abonnementsindtægter. Danske Kommuner er et stærkt brand, men hvis vi ikke gør noget, så ender vi med, at brandet smuldrer,” siger Ida Thuesen Nielsen, kommunikationschef i Kommunernes Landsforening, til Journalisten.

Mere fra MediaWatch

Journalisthøjskolens rektor stopper

Trine Nielsen vil have mere tid til andre bestyrelsesopgaver, herunder sin nye formandspost for Det Danske Filminstitut, og træder derfor tilbage som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Prorektor konstitueres på posten, og jagt på ny rektor indledes efter nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs