MediaWatch

Egmont køber svensk onlineforretning i ny milliardsatsning

Egmont Publishing vil satse mere på nethandel og køber svenske Royal Design Group for et milliardbeløb, skriver Børsen.

Foto: PR/Egmont

Mediekoncernen Egmont går i offensiven på onlinesalg af boligtilbehør og outdoortilbehør, og det sker ved købet af svenske Royal Design Group, som driver nethandel med blandt andet møbler og bo­li­gin­te­r­i­ør, skriver Børsen.

Egmont overtager det svenske firma fra de to kapitalfonde Verdane og Eequity. Købssprisen er ikke offentliggjort, men adm. direktør for Egmont Publishing, Torsten Bjerre Rasmussen, fortæller Børsen, at der er tale om et milliardbeløb.

"Det er med afstand vores største opkøb nogensinde. Det er måske tre-fire gange større end de andre selskaber, som vi har købt før," siger han til mediet.

Egmont-selskab skifter kurs efter delvis lukning af Københavns Lufthavn 

Egmont Publishing henter ny kreativ bureauchef hjem fra USA 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs