MediaWatch

"Vi blev udfordret på vores evne til at udnytte hinandens kompetencer"

MediaWatchs Sommerbarometer:  Salgstal, der gik i hver sin retning, beslutningen om at gå i mere direkte konkurrence på bureaumarkedet og en forudsigelse, der ikke holdt stik, var med til at præge 1. halvår for Frank Vilstrup, kommerciel direktør i Egmont Publishing.

Foto: Egmont Publishing / PR

Hvilken arbejdsdag var den bedste i 1. halvår?

"På trods af corona og alt hvad det har medført af udfordringer, har der været mange gode dage i årets første seks måneder. Jeg husker især den dag i foråret, hvor det lykkedes at samle vores tre reklamebureauer på samme matrikel. De tre bureauer er vores reklamebureau Belong Agency, vores nye kreative contentbureau Starfighters og vores eksisterende bureau, Egmont Creative. Sammen udgør de tre bureauer nu et stærkt tilbud til de kunder, der efterspørger indsigtsbaseret kreativitet og som har fokus på effektivitet og høj kvalitet. Vi er nu mere end 30 personer, der hver dag arbejder for at bringe vores kunders historier til live."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs