MediaWatch

Aller henter digital chefredaktør fra Zetland

Aller Kvindeliv, som tæller magasintitlerne Femina, In, Søndag og Psykogi, hyrer creative director i Zetland til ledergruppen.

Foto: Aller Media/PR

Efter blot tre måneder som creative director hos Zetland skifter 29-årige Isabella Hindkjær til en stilling som digital chefredaktør på Aller Medias fagredaktion Aller Kvindeliv. Det skriver Aller Media i en pressemeddelelse.

Isabella Hindkjær kom til Zetland i februar efter mere end tre år hos Vice Media, hvor hun senest var dansk og nordisk chefredaktør. Forinden arbejdede hun som journalist på Jyllands-Posten.

Tilbage i 2011 var hun praktikant på Femina, som hun nu igen vender tilbage til, og som sammen med In, Søndag og Psykologi hører under Aller Kvindeliv.

Ifølge konstitueret mediechef for Aller Kvindeliv, Dorthe Kandi, bliver det Isabella Hindkjærs rolle at være med til at udvikle og styrke magasinernes digitale tilstedeværelse.

"Vores ambition er, at Femina i endnu højere grad skal være danske kvinders foretrukne site – selvfølgelig i tæt samarbejde med print – og det er vi sikre på, at Isabella med sin stærke journalistiske og digital strategiske profil kan bidrage til," siger Dorthe Kandi, konstitueret mediechef for Aller Kvindeliv, i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs