MediaWatch

Egmont hyrer HR-direktør fra bankverdenen

Mediekoncernen Egmont sætter navn på sin nye HR-direktør, efter Anne-Christine Ahrenkiel forlod selskabet i august.

Foto: Egmont Publishing / PR

1. januar får 51-årige Claudia Lillebjerg Simonsen titel af HR-direktør i landets største medieselskab Egmont, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Claudia Lillebjerg Simonsen kommer fra en lignende stilling i Danske Bank, hvor hun har været i knap halvandet år. Derudover har hun erfaring fra virksomheder som Borealis, Nokia og Milestone Systems. I Egmont får hun ansvaret for den overordnede HR-strategi og for HR-afdelingen i koncernen.

"Som mediekoncern baseret på stærk kreativitet, innovation og anvendelse af teknologi er videreudvikling af kompetencer og kultur en vigtig del af Egmonts succes og people-agenda. Jeg er derfor glad for, at det er lykkedes at ansætte Claudia Lillebjerg Simonsen som ny HR-direktør. Hendes alsidige erfaring og baggrund vil være værdifuld i vores fremadrettede udvikling," siger Egmonts koncernchef, Steffen Kragh, i pressemeddelelsen.

Den kommende HR-direktør overtager posten efter Anne Christine Ahrenkiel, som i august efter godt fire år i mediehuset fik en tilsvarende stilling i DFDS Seaways.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere