MediaWatch

Egmont udpeger ny topchef for skandinavisk webshop

Egmont-ejede Outnorth, der er en af spydspidserne i koncernens offensiv på e-commerce markedet, får ny administrerende direktør, efter nuværende topchef Lars Nykvist har valgt at trække sig tilbage.

Harald Ennen, ny adm. direktør i Outnorth. | Foto: PR/Egmont

Webshoppen Outnorth skifter topchef, når Harald Ennen, 55, inden længe overtager posten fra hidtidige direktør Lars Nykvist, der efter otte år har besluttet at stoppe i selskabet. Det oplyser Egmont, der ejer den onlinebaserede outdoor forretning, i en meddelelse.

Harald Ennen har senest været administrerende direktør for det svenske onlineselskab Netonnet og har flere tidligere direktørposter med sig i baggagen. Den erfaring forventer direktør i Egmont Publishing, Torsten Bjerre Rasmussen, vil komme e-handelsvirksomheden til gavn.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs