MediaWatch

Aller-direktør: Der skal knækkes nogle kurver

Siden Christoph Nørgaard satte sig i stolen som ny kommerciel direktør i Danmarks største ugebladhus, har han arbejdet med at lægge skinner ud for at skabe vækst i et sivende marked bl.a. med en ny salgsstrategi og organisering.

Christoph Nørgaard, ny direktør for Salg og Marked i Aller Media. | Foto: PR/Aller Media

Det er snart et halvt år siden, at direktionen i Aller Media blev en mand rigere med tilføjelsen af Christoph Nørgaard på direktørposten med ansvar for salg og marked, i folkemunde kommerciel direktør. Stolen havde stået ledig siden Jesper Ulsø forlod Aller i april sidste år, men blev udfyldt på ny ved årsskiftet på grund af et ønske om at styrke bl.a. koncernens salgsaktiviter inden for både business to business-området og over for forbrugerne, forklarede adm. direktør Lars Sander Matjeka i den anledning.

Christoph Nørgaard har siden sin tiltrædelse arbejdet på at fastlægge en ny kommerciel plan, der skal gøre Lars Matjekas nye koncernstrategi "Vækst og Bedre Liv" til konkrete tiltag. Især den første del om "vækst" er en bunden opgave at levere på, og planen er ved at være plads nu, fortæller Christoph Nørgaard i et interview med MediaWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs