MediaWatch

Arla udvider pressehåndtering med nyhedsvært

Fra nyhedsvært på TV2 Østjylland til dansk presseansvarlig i Arla. Mejerikoncernen sætter en ny stol ind i presseafdelingen.

Åse Andersson, kommende presseansvarlig hos Arla.

Fra 1. juni er det ikke længere Arlas globale pressedirektør Theis Brøgger, der skal svare, hver gang den danske presse ringer til mejergigantens hovedkvarter i Aarhus.

Åse Andersson skifter sin stol som nyhedsvært på TV2 Østjylland ud med et job som presseansvarlig for Arlas danske medierelationer i en nyoprettet stilling på Arlas hovedkontor i Aarhus.

"Det er vigtigt for Arla til enhver tid at kunne give danske journalister en hurtig og professionel behandling. Vores centrale pressekontor servicerer både danske medier og et stadigt voksende antal internationale medier fra Arlas mange markeder i Europa og resten af verden, og derfor er jeg glad for at kunne styrke vores travle hold med en dygtig og erfaren kommunikatør som Åse," siger Theis Brøgger, direktør for ekstern kommunikation i Arla koncernen.

Ansættelsen kommer i forlængelse af, at Theis Brøgger skal håndtere flere internationale henvendelser i takt med, at mejerikoncernen har fået større gennemslagskraft uden for landets grænser.

Åse Andersson har første arbejdsdag hos Arla den 1. juni 2017.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Socialdemokratiet vil have Netflix til at betale til dansk indholdsproduktion, finansdirektøren i Berlingske Media stoppede, og North Media har vendt nedtur til optur takket være Postnord-krisen. Vil du have overblik over ugen, der gik i mediebranchen? Så læs med.

Tidligere DR-profiler: DR-struktur kan give uklarhed om magtfordeling

DR’s opbygning mellem på den ene side de producerende enheder som DR Nyheder og DR Kultur og på den anden side den strategiske chefredaktion i DR Medier, der sidder med ordrerbogen, skaber usikkerhed om, hvem der reelt bestemmer, ifølge flere kilder, som Berlingske business har talt med.

Dramatisk greb i DR’s Liberty vækker kritik

DR’s nye søndagssats, dramaserien ’Liberty’, der bygger på romanen af samme navn, får kritik forud for premieren søndag aften. DR gør romanen til et ”almindelig soap-agtigt familiedrama,” lyder det blandt andet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere