MediaWatch

Ny dramaserie slår seerrekord på TV 2-kanal

"Mercur" på TV 2 Charlie overgik ved premieren i går med flere længder det hidtil mest sete program i kanalens historie.

PR/TV 2/Christian Geisnæs
Foto: PR/TV 2/Christian Geisnæs

TV 2 Charlie havde i går, mandag, premiere på dramaserien "Mercur". Første afsnit blev kanalens mest sete nogensinde med 621.000 seere, skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Seertallet overgår den hidtidige rekord med flere længder. Indtil i går var det mest sete Charlie-program "Charlies Revygalla 2016", der i september sidste år trak 367.000 seere til skærmen. Kanalchef for Charlie, Sune Roland Jensen, udtaler i pressemeddelelsen, at seertallene for premiereafsnittet "overgår vores vildeste forventninger."

Serien løber over 10 afsnit og bliver ud over på TV 2 Charlie også sendt på tv-stationens streamingtjeneste TV 2 Play.

Serien er blevet støttet af public service-puljen. I alt 10,2 mio. kr. har puljen lagt i udvikling og produktion af "Mercur".

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Sagaen om TDC's fusion med MTG's nordiske tv-forretning fortsatte, flere selskaber præsenterede regnskaber, og flere medier klagede over afslag på mediestøtte. Få overblikket over ugens gang i mediebranchen.

Canal Digital satser på ny alt-i-en tv-boks

Tv-distributøren melder sig ind i den skærpede konkurrence om tv-kunderne med en ny tv-boks, der skal fungere som one-stop-shop og indgang til både flow-, streaming- og web-tv.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere