MediaWatch

Discovery har fundet sin nye norske topchef

Harald Strømmes afløser som topchef i Discovery i Norge er fundet internt i koncernen og har en fortid i Schibsted, MTG, Viasat og Telenor.

Det er næsten tre uger siden, at Discovery i Norge blev efterladt uden topchef, da Harald Strømme valgte at forlade tv-koncernen på grund af uenighed med den amerikanske ejer om den fremtidige strategi.

Nu er Harald Strømmes afløser på plads. Tine Austvoll Jensen er udpeget til ny adm. direktør. Hun er fundet internt og kommer fra en stilling som økonomidirektør og operativ leder for Discovery i Norge, skriver Kampanje. Hun har desuden været finansdirektør for Discovery i hele Norden.

"Vi er meget glade for, at Tine bliver leder for den norske virksomhed. Tine har lang erfaring fra det norske mediemarked, og hun har et strategisk blik, som er helt uvurderligt i denne rolle. Hun kender organisationen godt og har haft en nøglerolle i det strategiske arbejde i de år, hun har været her," siger Mike Lang, chef for Discovery Networks i Norden, til Kampanje.

Tine Austvoll Jensen har tidligere arbejdet for Schibsteds rubrikvirksomhed i Barcelona samt i MTG, Viasat og Telenor.

I samme ombæring udpeger Discovery Eivind Landsverk til programdirektør for Disocvery i hele Norden, herunder Danmark. Det var en rolle, som Harald Strømme også bestred. Eivind Landsverk kommer fra en stilling som programdirektør for Discovery i Norge.

Harald Strømme var ligeledes direktør for Discovery i Sverige. Den post er fortsat ubesat. Tine Austvoll Jensens post som nordisk finansdirektør overtages af Jos Dijkstra, der til daglig arbejder for Discovery i London.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere