MediaWatch

MTG udnævner direktør for forretningsudvikling

Mikael Olsson skal efter fremover stå i spidsen for forretningsudvikling og strategi i MTG Danmark. Han er rekrutteret internt.

PR/MTG
Mikael Olsson. Foto: PR/MTG

Den danske del af MTG har udpeget Mikael Olsson som ny direktør for forretningsudvikling og strategi i afdelingen Business Development & Business Strategy. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Der er tale om en ny stilling. Mikael Olsson er hentet internt og har senest været ansvarlig for blandt andet distributionsaftaler for MTG's danske betalings-tv-forretning.

"Mikael Olsson har leveret en uundværlig indsats gennem de 12 år, han har været ombord hos MTG. Det var derfor et helt naturligt valg at rekruttere i egne rækker til denne position, der skal styrke den danske MTG-forretning yderligere," udtaler Kim Poder, adm. direktør for MTG Danmark i pressemeddelelsen.

MTG skriver videre i meddelelsen, at Mikael Olssons opgave bliver at udvikle nye produkter i samarbejde med diverse partnere. Han tiltræder i dag.

Forsiden lige nu

Ny praktikantaftale er på plads

Dansk Journalistforbund og Danske Mediers Arbejdsgiverforening har indgået en ny praktikantaftale, der betyder et lønfald på næsten 19 pct. og mere læring til de studerende.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere