MediaWatch

Analytiker: Nedbrud kom på værst tænkelige tidspunkt

Mens de unge ser tv via nettet og streamingtjenester, har mange ældre endnu ikke taget vanerne til sig. Men med Yousees nedbrud nytårsaften blev mange præsenteret for dem, siger aktieanalytiker.

Carsten Snejbjerg/Polfoto/Arkiv
Foto: Carsten Snejbjerg/Polfoto/Arkiv

I en tid hvor Yousee kæmper med, at landets husstande siver fra de store tv-pakker, kom nedbruddet nytårsaften på det værst tænkelige tidspunkt. Det siger aktieanalytiker Michael Friis Jørgensen fra Alm. Brand til Politiken.

"Yousee er under pres, og deres nedbrud kom ikke alene, mens der var mange tv-seere, men også netop på den aften, da de ramte deres mest stabile og loyale kundegruppe," siger Michael Friis Jørgensen til Politiken.

Mens de unge ser tv via nettet og streamingtjenester, har mange ældre endnu ikke taget vanerne til sig. Men med nedbruddet nytårsaften blev mange præsenteret for dem, siger Michael Friis Jørgensen.

Yousee har ikke ønsket at løfte sløret for årsagen til nedbruddet, men får i øjeblikket hjælp af Forsvarets Efterretningstjenestes cyber-enhed til at undersøge sagen. I alt mistede 1,2 mio. kunder tv-signalet nytårsaften, og de værst ramte kunder stod uden tv-signal i op mod 30 timer.

Yousee har ikke ønsket at medvirke i Politikens artikel.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere