MediaWatch

Kulturministeren får sin egen nytårstale på tv-kanal

Kulturminister Mette Bock fortæller om sine visioner for kulturområdet i en nytårstale på Dk4.

Jens Dresling/Polfoto
Foto: Jens Dresling/Polfoto

1. januar havde danskerne mulighed for at høre landets statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) sætte dagsordenen i den traditionelle nytårstale. Det samme får kulturminister Mette Bock (LA) mulighed for at gøre for hendes ressortområde, når hun 9. januar holder en nytårstale for kulturområdet.

”Mange danskere elsker kultur, andre elsker at hade kultur. På Dk4 prioriterer vi kultur meget højt, og vi mener derfor, at kulturen fortjener sin egen ”Nytårstale”, og at danskerne bør få mulighed for at få indblik i ministerens vision for og prioritering af kulturen. Derfor er det med stor glæde, at vi nu kan præsentere ”Kulturens nytårstale med kulturminister Mette Bock” på dk4,” siger Stig H. Hasner, ejer og grundlægger af tv-kanalen.

Kulturministerens nytårstale bliver sendt første gang 9. januar kl. 23.30. Fra 11. januar kan den opleves frit tilgængeligt på hjemmeside dk4.tv.

Mette Bock halter bagud på liste over populære ministre

Bock: Mediemarkedet skal ikke tænkes i to spor

Mette Bock udpeger nyt Radio- og tv-nævn

Kulturminister lægger op til samlede drøftelser om mediestøtte

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Socialdemokratiet vil have Netflix til at betale til dansk indholdsproduktion, finansdirektøren i Berlingske Media stoppede, og North Media har vendt nedtur til optur takket være Postnord-krisen. Vil du have overblik over ugen, der gik i mediebranchen? Så læs med.

Tidligere DR-profiler: DR-struktur kan give uklarhed om magtfordeling

DR’s opbygning mellem på den ene side de producerende enheder som DR Nyheder og DR Kultur og på den anden side den strategiske chefredaktion i DR Medier, der sidder med ordrerbogen, skaber usikkerhed om, hvem der reelt bestemmer, ifølge flere kilder, som Berlingske business har talt med.

Dramatisk greb i DR’s Liberty vækker kritik

DR’s nye søndagssats, dramaserien ’Liberty’, der bygger på romanen af samme navn, får kritik forud for premieren søndag aften. DR gør romanen til et ”almindelig soap-agtigt familiedrama,” lyder det blandt andet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere