MediaWatch

Heartland finder producent hos Nordisk Film TV

Efter Gitte Tækkers afgang har Heartland hyret ny producent, der bl.a. skal være med til at producere "Størst" til TV 2.

PR/Heartland
Foto: PR/Heartland

For nylig mistede det unge produktionsselskab Heartland programchef Gitte Tækker, der gik til Nordisk Film TV. Nu henter selskabet nye kræfter til fra samme sted, der afløser Gitte Tækker i producentrollen, oplyser Heartland i en pressemeddelelse.

Nordisk Film TV henter programchef fra Heartland

Jesper Grand starter som ny producent på Heartland fra nytår og kommer fra en tilsvarende stilling hos Nordisk Film TV, hvor han har været siden 2014 og blandt andet stået bag serier som "Dronningens Slotte" til DR1 og "Eftersøgt" til Kanal 5.

"Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med Jesper Grand. Jeg sætter stor pris på hans engagement og vilje til altid at ville forny sig," siger adm. direktør i Heartland, Merete Mortensen, i meddelelsen.

Jesper Grand skal både være producent på nogle af de igangværende produktioner og indgå i udviklingsarbejdet med at skabe nye programformater og tilbud til tv-stationerne.

"Jeg ser frem til at arbejde med et etableret format som "Størst" og samtidig være med til at fortælle helt nye historier," siger Jesper Grand i meddelelsen.

Heatland blev skabt i 2014 af Merete Mortensen, der er tidligere adm. direktør for produktionsselskabet Metronome, hvor Jesper Grand også tidligere i karrieren har arbejdet. Heartland står ud over "Størst" til TV 2 bl.a. bag "Huse der aldrig kommer til salg" til TV 2 Fri.

Ny tv-producent med Shine i ryggen får dansk ejerskab

Forsiden lige nu

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere