MediaWatch

"Yousee-fusion har været meget vanskelig"

Yousee og TDC Privat er slået sammen, og TDC er ovre de første børnesygdomme, siger adm. direktør.

Pernille Erenbjerg, adm. direktør, TDC. | Foto: PR/TDC

De største udfordringer med at lægge de to brands Yousee og TDC Privat sammen er løst, og nu kan TDC så småt begynde at se fremad efter en hård fødsel, hvor mange kunder ikke har været tilfreds med servicen.

Det fortæller Pernille Erenbjerg, der er topchef hos TDC.

"Vi vidste godt, at det ville blive meget vanskeligt, men der var ingen vej udenom. Det er en svær ting med sådan et stor projekt, og det er næsten lov, at alting ikke altid går som ventet. Og det har desværre betydet, at nogle kunder ikke har fået en tilfredsstillende service," siger hun.

TDC har blandt andet forsøgt at løse problemerne ved at hyre flere folk til kundeservice, og Pernille Erenbjerg afviser, at selskabet har været nødsaget til at sænke priser for at forhindre utilfredse kunder i at skifte.

"Kunderne har egentlig bare villet have løst de tekniske problemer, som er opstået, når vi har flyttet kunder mellem de forskellige it-systemer, eller hvis der er opstået tvivl om en regning," siger hun.

Hun slår samtidig fast, at Yousee-fusionen ifølge selskabets vurdering nu er på sporet.

"Vi måler på det dagligt og kan se, at vi de sidste to måneder har bevæget os i den rigtige retning, så vi har det værste bag os," siger Pernille Erenbjerg.

Sammenlægningen af Yousee og TDC Privat er led i TDC's nye strateg for 2016-2018, som blev lanceret i januar.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Nye Medier: Vi bliver overset i debatten om tech-betaling

For en række nye digitale medier er Google og Facebook en hjælp til at blive hørt og set, lyder det fra foreningen Nye Medier, der frygter, at et krav om betaling fra techplatforme til medierne, som de store mediehuse presser på for, kan ramme dem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs