MediaWatch

MTG køber tv-rettigheder til NFL frem til 2022

MTG har forlænget tv-aftalen med den amerikanske fodboldliga NFL med fem år. Aftalen gælder hele Norden.

Scanpix
Foto: Scanpix

Danske NFL-fans kan glæde sig til mere hårdtslående action i de kommende fem år. MTG har forlænget sin aftale med den amerikanske fodboldliga NFL frem til og med 2022, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Det betyder, at kampene fra NFL vil blive vist på mediekoncernens kanaler i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Samtidig bliver MTG nordisk distributør af kanalen NFL Network, der viser amerikansk fodbold døgnet rundt.

"NFL er en meget populær og succesfuld franchise med en loyal og lidenskabelig fanskare på tværs af Norden. Super Bowl er en af de største sportsbegivenheder globalt og tiltrækker stadig flere publikummer. Ikke alene er det derfor fantastisk at give vores kunder en fortsat dækning af den spændende liga, men også nu at tilføje en ny dedikeret kanal med endnu mere indhold," udtaler MTG's adm. direktør, Jørgen Madsen Lindemann, i pressemeddelelse.

Den nye kanal NFL Network er allerede tilgængelig i 70 mio. amerikanske husstande og følger ligaen året rundt – lige fra den indledende draft, hvor klubberne rekrutterer nye spillere, til sæsonens Super Bowl, som er finalen i NFL.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere