MediaWatch

Top 20: Juli har efterladt seerne i bakspejlet

Sidste uges seertal bar tydeligt præg af, at seerne slukkede for tv'et, da EM i fodbold rundede af. Kun et enkelt program klemte sig over en halv million seere.

Foto: PR/Stofa

EM i fodbold er slut og har tilsyneladende taget en stor portion seere med sig på sommerferie. Hvor fodboldslutrunden dominerede de foregående ugentlige lister over de 20 mest sete tv-programmer, tager opgørelsen sig nu væsentligt anderledes ud, viser den forgangne uges tv-meter-tal fra Gallup.

Øverst på listen ligger TV 2-programmet "En stor dag på godset," hvor seerne følger Lene Beier, når hun i hvert afsnit besøger forskellige kendte danske slotte og herregårde. Udsendelsen trak 526.000 seere mandag aften. Det er næsten en halvering af, hvad sidste uges 1. plads tiltrak.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs