MediaWatch

MTG taber terræn på norsk betalings-tv

På bare fem år har den norske afdeling af det MTG-ejede Viasat mistet omsætning for 200 mio. norske kr.

Foto: PR/Stofa

Tv-distributøren Viasat har i mange år solgt paraboler og tv-pakker, men de seneste år er det i stigende grad blevet sværere at holde indtægterne og antallet af kunder oppe i omdrejninger i Norge. Det skriver Kampanje.com, der rapporterer at det MTG-ejede selskabs omsætning faldt med knap 200 mio. norske kr. (158 mio. kr.) over de seneste fem år på det norske marked.

"Den faldne omsætning hænger sammen med, at der blevet er færre parabolkunder over de seneste år. Hovedårsagen til dette er udbygningen af fiber og væksten af IPTV, men det er også et bevidst valg, hvor vi prioriterer kundetilfredshed og den eksisterende kundebase frem for aggressivt nysalg," siger adm. direktør i MTG's betalings-tv-virksomhed i Norge, Vegard Klubbenes Drogseth, til Kampanje.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs