MediaWatch

HBO ansætter nordisk indholdschef

HBO Nordic har tidligere luftet planer om at producere originalt indhold i Norden, og streamingtjenesten ansætter ny chef på området.

"Game of Thrones" er blandt de serier, der kan ses på HBO Nordic. | Foto: Helen Sloane/AP/Polfoto/Arkiv

Streamingtjenesten HBO Nordic har ansat Hanne Palmquist i en nyoprettet stilling som commissioning editor for originalt indhold. Det oplyser HBO Nordic i en pressemeddelelse.

Hanne Palmquist begynder i sit nye job 1. august. Hun kommer fra en stilling som spillefilmkonsulent ved Det Danske Filminstitut og har tidligere haft ledende stillinger i svenske SVT og hos Nordisk Film & TV.

"Jeg er særdeles glad for, at Hanne slutter sig til HBO Europe. Med hendes solide erfaring fra den skandinaviske tv- og filmindustri og hendes stærke relationer inden for den kreative produktionsbranche på tværs af alle landene bliver hun et uvurderligt aktiv for HBO, når vi skal i gang med at udvikle og bestille originalt programindhold til Norden," siger Antony Root, der er chef for originalt indhold for HBO Europe.

Nyansættelsen falder fint i tråd med tidligere udmeldinger fra HBO. Ambitionen er at lave originalt skandinavisk indhold.

"Jeg kan bekræfte, at vi planlægger at udvide vores originale indhold i HBO Europe til de skandinaviske lande, der er omfattet af HBO Nordic," sagde Antony Root til TBI i februar.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs