MediaWatch

HBO ansætter nordisk indholdschef

HBO Nordic har tidligere luftet planer om at producere originalt indhold i Norden, og streamingtjenesten ansætter ny chef på området.

"Game of Thrones" er blandt de serier, der kan ses på HBO Nordic. | Foto: Helen Sloane/AP/Polfoto/Arkiv

Streamingtjenesten HBO Nordic har ansat Hanne Palmquist i en nyoprettet stilling som commissioning editor for originalt indhold. Det oplyser HBO Nordic i en pressemeddelelse.

Hanne Palmquist begynder i sit nye job 1. august. Hun kommer fra en stilling som spillefilmkonsulent ved Det Danske Filminstitut og har tidligere haft ledende stillinger i svenske SVT og hos Nordisk Film & TV.

"Jeg er særdeles glad for, at Hanne slutter sig til HBO Europe. Med hendes solide erfaring fra den skandinaviske tv- og filmindustri og hendes stærke relationer inden for den kreative produktionsbranche på tværs af alle landene bliver hun et uvurderligt aktiv for HBO, når vi skal i gang med at udvikle og bestille originalt programindhold til Norden," siger Antony Root, der er chef for originalt indhold for HBO Europe.

Nyansættelsen falder fint i tråd med tidligere udmeldinger fra HBO. Ambitionen er at lave originalt skandinavisk indhold.

"Jeg kan bekræfte, at vi planlægger at udvide vores originale indhold i HBO Europe til de skandinaviske lande, der er omfattet af HBO Nordic," sagde Antony Root til TBI i februar.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs