MediaWatch

Formand: DR er meget tilfreds med det nuværende forlig

Længevarende medieforlig har skabt stabilitet for DR, men public service-udbyderen vil ikke blande sig i længden af kommende aftaler, lyder det fra bestyrelsesformanden i DR.

Foto: Lars Schmidt / DR

Et flertal blandt Folketingets medieordførere er parate til at lytte nærmere til kulturminister Bertel Haarders (V) tanker om at gøre fremtidige medieaftaler kortere end den nuværende forligsperiode på fire år. Det fremgår af en rundringning foretaget af MediaWatch.

Kortere medieforlig kan betyde store forandringer i forholdene, som ligger til grund for Danmarks Radios virke. Hos DR ønsker man dog ikke at forholde sig til de mulige konsekvenser.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs