MediaWatch

Tidligere TV 2-vært skifter til TV3

Fra starten af efteråret vil tidligere vært på blandt andet "Go' morgen Danmark" tone frem på skærmen hos TV3.

Foto: PR

Listbeth Østergaard skal fremover være vært for TV3. Det oplyser tv-stationen i en pressemeddelelse.

Hun begynder i sit nye job 1. maj, men vil først dukke op på skærmen i begyndelsen af efteråret. Historien melder ikke noget om, hvilket program Lisbeth Østergaard skal være vært på, blot at der er tale om "et nyt program på TV3".

Hun har senest været på barselsorlov og var før det vært på blandt andet på "Go' morgen Danmark" og "Go' aften Danmark" på TV 2.

"Lisbeth har en bred erfaring i branchen og har prøvet kræfter med meget fra traditionel underholdning til aktualitet. Og så har hun en farverig og samtidig professionel profil, der afspejler TV3 rigtig godt. Jeg glæder mig utroligt meget til at se Lisbeth på skærmen," siger MTG Danmarks programdirektør, Kenneth Kristensen, i en pressemeddelelse.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs