MediaWatch

DR og SVT forhandler om fjerde sæson af "Broen"

Manuskriptforfatter bekræfter, at forhandlinger om en ny sæson af "Broen" er i gang. Holdet bag serien har allerede været i kontakt med seriens hovedrolleindehavere.

Foto: PR, DR

DR og SVT forhandler med om en fjerde sæson af den dansk-svenske dramaserie "Broen", skriver The Guardian.

Sådan lyder det fra seriens manuskriptforfatter Hans Rosenfeldt, da han blev spurgt af Radio Times, om han kan bekræfte, at en fjerde sæson af dramaserien er på vej.

"Jeg har ikke tilladelse til at bekræfte det (...) Men sandsynligvis, ja," sagde Hans Rosenfeldt ifølge The Guardian til Radio Times.

Hans Rosenfeldt fortalte desuden, at holdet bag serien allerede har været i kontakt med seriens to hovedrolleindehavere, svenske Sofia Helin og Thure Lindhardt, der spiller hhv. Saga Noren og Henrik Sabroe.

"Vi har tjekket med alle, vi skal have med - inklusiv Sofia Helin og Thure Lindhardt," sagde Hans Rosenfeldt.

"Broen" produceres i samarbejde mellem danske Nimbus Film og svenske Filmlance.

Mere fra MediaWatch

En ny medieaftale kan være på trapperne

Medieordførerne fra stort set alle partier i Folketinget er kaldt til møde uden bagkant onsdag eftermiddag. Med udsigt til sommerferie om få uger spidser de månedlange forhandlinger om en ny medieaftale til. Flere forventer, en aftale kan lande de kommende dage. Men der er stadig uenighed om afgørende spørgsmål, erfarer MediaWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs