MediaWatch

Stofa indleder udrulning af frit kanalvalg

Fra næste måned vil Stofa-kunder i Aarhus kunne vælge de traditionelle tv-pakker fra, når distributøren lancerer tilbuddet Mittv.

PR/Stofa
Foto: PR/Stofa

Stofa indleder lanceringen af distributørens varslede frit valg-produkt Mittv fra begyndelsen af april. Det skriver Stofa i en pressemeddelelse.

I første omgang er det Stofas kundekreds i Antenneforeningen Aarhus, der tæller 80.000 husstande, som får tilbuddet om at kunne vælge a la carte og kun betale for de tv-kanaler, de ønsker at se.

I resten af landet lanceres Mittv i begyndelsen af maj.

"Alle kender vist til irritationen over at betale for noget, man ikke bruger. Det tager Stofa nu konsekvensen af, og vi ser derfor rigtig meget frem til om få uger at lancere Stofa Mittv i Aarhus og dermed give tv-forbrugerne mulighed for kun at betale for det tv, de ser," siger Ole Fruekilde Madsen, adm. direktør i Stofa i meddelelsen.

Mittv har over 100 tv-kanaler på menuen, skriver Stofa, og kunderne kan frit vælge kanaler til og fra fra måned til måned.

Stofa bebudede i august sidste år, at selskabet lige som Boxer TV ville gøre op med de traditionelle tv-pakker og åbne for frit valg af tv-kanaler her i foråret.

Politisk har der længe været et ønske om at give forbrugerne mere frit kanalvalg. Modsat har tv-distributører argumentet imod at gå fra sampak til a la carte-valg på markedet, fordi de mener, at det vil gøre det dyrere for forbrugerne. Stofas prissætning af de enkelte kanaler kan ses her.

Forsiden lige nu

MTG sælger tv-forretning i Bulgarien

TV3-ejeren siger farvel til tv-markedet uden for Norden med frasalg af bulgarsk tv-forretning. Salget sker til en pris, der er næsten fire gange lavere, end da MTG købte selskabet i 2008.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere