MediaWatch

Turner i Norden henter distributionsdirektør i MTG

Business director i MTG skal fremover være distributionsdirektør i Turner, der står bag bl.a. CNN, TNT og Cartoon Network,

Jeppe Damgaard er ny distributionsdirektør i Turner.

Den nordiske del af Turner har ansat Jeppe Damgaard som ny distributionsdirektør. Det skriver Turner i en pressemeddelelse.

Jeppe Damgaard kommer fra en stilling som business director i MTG, hvor han bl.a. havde ansvaret for distribution at MTG's kanalportefølje. Hos Turner tilknyttes Jeppe Damgaard til kontoret i København og skal referere til Turners adm. direktør for den nordiske region, Bo Falk Østergaard, oplyser Turner.

"Vi er utroligt glade for ansættelsen af Jeppe Damgaard, da det vil hjælpe os med næste skridt i vores vækst med en ny strategi, som sætter forbrugeren i centrum for alt, hvad vi gør. Set fra et distributionssynspunkt betyder det for eksempel, at vi gennem vores distributionspartnere tilbyder vores stærke og globalt elskede brands som både lineære kanaler og video on demand," udtaler Bo Falk Østergaard i meddelelsen.

Turner Broadcasting System International er en del af Turner Broadcasting System, som står bag CNN, TNT, Cartoon Network, Boomerang og Turner Classic Movies. Selskabet har over 160 kanaler med 38 brands.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs