MediaWatch

Bokse-union kritiserer TV 2 Sport

TV 2 Sport har takket nej til at vise det danske bokselandsholds kampe, og det undrer Danmarks Bokse-Union.

Når det danske bokselandshold går i ringen, bliver det ud tv-dækning på TV 2 Sport. Sportskanalen har takket nej til at vise landsholdets kampe og det DM, der står for, skriver Jyllands-Posten.

Sportskanalen har dog boksning på programmet. TV 2 Sport  transmitterer boksepromotoren Mogens Palles stævne i begyndelsen af december. Det vækker undren i Danmarks Bokse-Union (DaBU), der mener, at der sportsmæssigt er stor forskel på niveauet.

"Men det er alligevel dem (Mogens Palles boksere, red.), TV 2 vælger at vise, frem for de mange talenter, vi har i Danmark. Hjelmene er oven i købet taget af, så undskyldningen om, at man ikke kan se bokserne, holder ikke," siger Benny Jørgensen, formand for DaBU til Jyllands-Posten.

Han mener, at grunden til, at TV 2 Sport har takket nej skyldes, at DaBU ikke har villet betale produktionsomkostningerne.

TV 2 Sport - og Mogens Palle - afviser kritikken. Sportchef på TV 2, Frederik Lauesen, siger bl.a. til avisen, at han tror, der er stor seerinteresse for Mogens Palles promotercomeback i december, og at det er det væsentlige.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs