MediaWatch

Bokse-union kritiserer TV 2 Sport

TV 2 Sport har takket nej til at vise det danske bokselandsholds kampe, og det undrer Danmarks Bokse-Union.

Når det danske bokselandshold går i ringen, bliver det ud tv-dækning på TV 2 Sport. Sportskanalen har takket nej til at vise landsholdets kampe og det DM, der står for, skriver Jyllands-Posten.

Sportskanalen har dog boksning på programmet. TV 2 Sport  transmitterer boksepromotoren Mogens Palles stævne i begyndelsen af december. Det vækker undren i Danmarks Bokse-Union (DaBU), der mener, at der sportsmæssigt er stor forskel på niveauet.

"Men det er alligevel dem (Mogens Palles boksere, red.), TV 2 vælger at vise, frem for de mange talenter, vi har i Danmark. Hjelmene er oven i købet taget af, så undskyldningen om, at man ikke kan se bokserne, holder ikke," siger Benny Jørgensen, formand for DaBU til Jyllands-Posten.

Han mener, at grunden til, at TV 2 Sport har takket nej skyldes, at DaBU ikke har villet betale produktionsomkostningerne.

TV 2 Sport - og Mogens Palle - afviser kritikken. Sportchef på TV 2, Frederik Lauesen, siger bl.a. til avisen, at han tror, der er stor seerinteresse for Mogens Palles promotercomeback i december, og at det er det væsentlige.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs