MediaWatch

News opruster på kulturen med redaktør fra 24syv og JP-reporter

Nyhedskanalen har hentet ny kulturredaktør hos Radio24syv og kulturreporter fra Jyllands-Posten. Samtidig er nyt kulturmagasin på vej.

Sarah-Iben Almbjerg er hentet TV 2 News' nye kulturredaktør. Hun kommer fra Radio24syv. | Foto: Klaus Vedfelt/TV 2

TV 2 News har ansat to profiler fra Radio24syv og Jyllands-Posten. Det sker som et led i en oprustning af kulturstoffet på nyhedskanalen, skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

De nye ansigter er Sarah-Iben Almbjerg, som bliver TV 2 News' nye kulturredaktør, og Mikkel Flyhn Christensen, som bliver ny kulturreporter. Sarah-Iben Almbjerg kommer fra en stilling som kulturredaktør på Radio24syv, mens Mikkel Flyhn Christensen er hentet på Jyllands-Posten.

De to skal være med til at sikre endnu flere kulturnyheder i programfladen på TV 2 News.

"Kulturen er fortsat et meget vigtigt område for TV 2 News, og med ansættelsen af de to garvede kulturjournalister går vi efter at få endnu flere debatskabende og kritiske kulturnyheder ind i vores nyhedsflade," udtaler chefredaktør på TV 2 News, Mette Østergaard, i pressemeddelelsen.

Samtidig planlægger TV 2 News et nyt, ugentligt kulturmagasin, som ventes at få premiere i januar. Vært på magasinet bliver TV 2 News' tidligere kulturredaktør Rasmus Strøyer, skriver TV 2.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs