MediaWatch

News opruster på kulturen med redaktør fra 24syv og JP-reporter

Nyhedskanalen har hentet ny kulturredaktør hos Radio24syv og kulturreporter fra Jyllands-Posten. Samtidig er nyt kulturmagasin på vej.

Sarah-Iben Almbjerg er hentet TV 2 News' nye kulturredaktør. Hun kommer fra Radio24syv. | Foto: Klaus Vedfelt/TV 2

TV 2 News har ansat to profiler fra Radio24syv og Jyllands-Posten. Det sker som et led i en oprustning af kulturstoffet på nyhedskanalen, skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

De nye ansigter er Sarah-Iben Almbjerg, som bliver TV 2 News' nye kulturredaktør, og Mikkel Flyhn Christensen, som bliver ny kulturreporter. Sarah-Iben Almbjerg kommer fra en stilling som kulturredaktør på Radio24syv, mens Mikkel Flyhn Christensen er hentet på Jyllands-Posten.

De to skal være med til at sikre endnu flere kulturnyheder i programfladen på TV 2 News.

"Kulturen er fortsat et meget vigtigt område for TV 2 News, og med ansættelsen af de to garvede kulturjournalister går vi efter at få endnu flere debatskabende og kritiske kulturnyheder ind i vores nyhedsflade," udtaler chefredaktør på TV 2 News, Mette Østergaard, i pressemeddelelsen.

Samtidig planlægger TV 2 News et nyt, ugentligt kulturmagasin, som ventes at få premiere i januar. Vært på magasinet bliver TV 2 News' tidligere kulturredaktør Rasmus Strøyer, skriver TV 2.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs