Antenneforeninger får ny formand

Venstre-politiker bliver ny formand for brancheorganisationen Forende Dansk Antenneanlæg (FDA).
Foto: Ditte Valente/Polfoto/Arkiv
Foto: Ditte Valente/Polfoto/Arkiv

Efter fire år stopper formanden for brancheorganisationen FDA – Forende Dansk Antenneanlæg. Det skriver FDA i en meddelelse.

Ny formand blev fundet på et landsmøde for nylig, hvor Kai Nielsen blev valgt. Kai Nielsen er formand for antenneforeningen Eriksminde Medienet og desuden medlem af Greve Byråd og Regionsråd Sjælland for Venstre.

Han afløser Carsten Karlsen, Rødding Antenneforening.

"Det har været en spændende, men tidskrævende opgave at nå så vidt. Jeg vil fortsat følge udviklingen i FDA, men nu som menigt medlem af brancheforeningen og der ud over passe opgaverne i Rødding Antenneforening, hvor jeg ligeledes er formand," siger Carsten Karlsen i meddelelsen.

Igennem sine år som formand har Carsten Karlsen vendt økonomien i FDA fra et akkumuleret underskud og negativ egenkapital på 592.000 kr. i 2011 til en positiv egenkapital på 2,2 mio. kr. med udgangen af 2014, skriver foreningen.

Samtidig er foreningens juridiske beredskab styrket. En mio. kr. er sat til side i den juridiske fond til eventuelle tvister, der kræver større økonomi end den enkelte medlemsforening råder over.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også