MediaWatch

MTG-direktør på vej ind i C20-bestyrelse

To kvindelige direktører vil, hvis det står til Coloplast selv, blive valgt ind i bestyrelsen til december.

Foto: PR

Coloplast har i dag offentliggjort årsregnskab, og i det kan man læse, at selskabet går efter at få valgt to nye medlemmer ind i bestyrelsen.

Den ene er en kending fra mediebranchen, nemlig Jette Nygaard-Andersen. Hun er adm. direktør for Modern Times Group Central European Operations og adm. direktør for Modern Times Group Broadcast Product & Technology Group. Hun har bl.a. ansvar for MTG's nordiske betalings-tv-forretning.

Mens Jette Nygaard-Andersen har masser af ledelseserfaring, så har hun mindre erfaring med bestyrelsesarbejde uden for tv-verden. Ifølge CVR-registeret sidder hun i en række bestyrelser i MTG-familien samt i produktionsselskabet Strong Productions.

"Jette Nygaard-Andersen er indstillet til nyvalg for at understøtte bestyrelsens kompetence inden for generel ledelse og tillige inden for marketing, salg og innovation," skriver Coloplast om indstillingen af hende til bestyrelsen.

Den anden, som er indstillet til Coloplasts bestyrelse, er Birgitte Nielsen. Hun er bestemt ikke en uerfaren kvinde. Hun sidder i dag i bestyrelsen i blandt andet Matas og forsikringsselskabet Topdanmark, ligesom hun også sidder i bestyrelsen i Kirkbi A/S, der er investeringsselskabet bag Lego.

Der er valg til bestyrelsen ved Coloplasts generalforsamling 9. december.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs