MediaWatch

Time Warner Cable klarede tredje kvartal godt

Den amerikanske internetgigant overrasker positivt med pænt kvartalsregnskab.

Foto: Colourbox

Den amerikanske kabeltv- og internetleverandør Time Warner Cable (TWC) formåede at overraske positivt med resultaterne for tredje kvartal - potentielt det sidste som et selvstændigt selskab.

TWC er nemlig på vej til at blive overtaget af Charter Communications, som venter at lukke handelen inden udgangen af 2015, hvis myndighederne nikker godkendende.

Inden da kan Charter se TWC levere et justeret overskud per aktie på 1,62 dollar i tredje kvartal, hvilket overgik markedets gennemsnitsforventning om 1,55 dollar ifølge Bloomberg News.

Toplinjen var dog lidt under det ventede med 5,92 mia. dollar i omsætning mod estimatet på 5,96 mia. dollar.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs