MediaWatch

Time Warner Cable klarede tredje kvartal godt

Den amerikanske internetgigant overrasker positivt med pænt kvartalsregnskab.

Foto: Colourbox

Den amerikanske kabeltv- og internetleverandør Time Warner Cable (TWC) formåede at overraske positivt med resultaterne for tredje kvartal - potentielt det sidste som et selvstændigt selskab.

TWC er nemlig på vej til at blive overtaget af Charter Communications, som venter at lukke handelen inden udgangen af 2015, hvis myndighederne nikker godkendende.

Inden da kan Charter se TWC levere et justeret overskud per aktie på 1,62 dollar i tredje kvartal, hvilket overgik markedets gennemsnitsforventning om 1,55 dollar ifølge Bloomberg News.

Toplinjen var dog lidt under det ventede med 5,92 mia. dollar i omsætning mod estimatet på 5,96 mia. dollar.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs