MediaWatch

Vidunderbørn er DR's nye lørdagssatsning

DR er klar med underholdningsprogram lørdag aften, hvor seks børn dyster i klassiske kunstarter.

Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

I kampen om seerne lørdag aften lancerer DR underholdningsprogrammet "Vidunderbørn". Her dyster seks af Danmarks dygtigste børn i klassiske kunstarter som klaver, violin, sang, slagtøj og ballet. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

"DR1 ønsker med denne nye programserie om klassisk talent at formidle de klassiske kunstarter til hele befolkningen, så både børn og voksne kan blive introduceret til klassisk musik på en ny måde. Nemlig af børn, som er hamrende dygtige og allerede brænder for det klassiske," siger Jan Lagermand Lundme, Underholdningschef i DR.

Vært på programmet er Ulla Essendrop, mens dommerne er Michael Bojesen og Phillip Faber samt en gæstedommer. Vinderen af programmet kan kalde sig årets Vidunderbarn og vinder af en præmie på 50.000 kr. til videreudvikling af deres talent.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs