MediaWatch

Medie: MTG præsenterer besparelser i dag

TV 3-ejeren har indkaldt medarbejderne til møde i dag kl. 11 og vil præsentere en spareplan, skriver flere medier.

Der skal spares i MTG, der herhjemme ejer bl.a. TV 3. Det skriver flere svenske medier, herunder Dagens Media.

Til Dagens Media siger MTG's pressechef Per Lorentz, at personalet er indkaldt til møde kl. 11, hvor der vil blive udmeldt nyheder i organisationen.

Forandringerne i virksomheden har ifølge Dagens Media det formål at omstille koncernen til en digital virkelighed og et vigende tv-marked og vil gælde hele den globale mediekoncern.

Ifølge Finans er der også optræk til forandringer i den danske del af forretningen.

"Jeg kan sige så meget, at der er indkaldt til møde kl. 11 i København," siger pressechef for TV3 Søren Hedman til Finans.

MediaWatch forsøger at få en kommentar fra MTG.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs