MediaWatch

Direktør stopper i SF Film Production

Selskabet bag bl.a. "Rita" og "Badehotellet" skal på jagt efter ny direktør, efter den nuværende har sagt op.

Birdie Bjerregaard siger farvel til SF Film Production efter under to år på posten som adm. direktør. Det oplyser hun selv i en pressemeddelelse.

Hun fremhæver en række succeser i sin tid i spidsen for SF Film Production så som indspilning af en række tv-serier til TV 2, men det har vist sig, at alt ikke er fryd og gammen i chefstolen.

"På den anden side er jobbet ikke blevet helt, som jeg forventede. Gennem hele min karriere har arbejdet med programindhold været omdrejningspunktet - og det mit hjerte banker for. Det har der af naturlige årsager ikke været meget plads til i stillingen som adm. direktør. Udover arbejdet for bordenden af en virksomhed i vækst, har drift og finansieringen af de mange projekter lagt beslag på det meste af min tid. Yderligere kræver det nye svensk ejerskab også opmærksomhed, da såvel finansieringsmodeller og synet på forretningen naturligt er forskelligt over grænserne," skriver Birdie Bjerregaard i pressemeddelelsen.

Hun oplyser, at hun fratræder ved udgangen af august.

Birdie Bjerregaard har før SF Film Production arbejdet i bl.a. DR og Koncern TV.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs