MediaWatch

Direktør stopper i SF Film Production

Selskabet bag bl.a. "Rita" og "Badehotellet" skal på jagt efter ny direktør, efter den nuværende har sagt op.

Birdie Bjerregaard siger farvel til SF Film Production efter under to år på posten som adm. direktør. Det oplyser hun selv i en pressemeddelelse.

Hun fremhæver en række succeser i sin tid i spidsen for SF Film Production så som indspilning af en række tv-serier til TV 2, men det har vist sig, at alt ikke er fryd og gammen i chefstolen.

"På den anden side er jobbet ikke blevet helt, som jeg forventede. Gennem hele min karriere har arbejdet med programindhold været omdrejningspunktet - og det mit hjerte banker for. Det har der af naturlige årsager ikke været meget plads til i stillingen som adm. direktør. Udover arbejdet for bordenden af en virksomhed i vækst, har drift og finansieringen af de mange projekter lagt beslag på det meste af min tid. Yderligere kræver det nye svensk ejerskab også opmærksomhed, da såvel finansieringsmodeller og synet på forretningen naturligt er forskelligt over grænserne," skriver Birdie Bjerregaard i pressemeddelelsen.

Hun oplyser, at hun fratræder ved udgangen af august.

Birdie Bjerregaard har før SF Film Production arbejdet i bl.a. DR og Koncern TV.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs