MediaWatch

MTV-ejer levede op til forventningerne på bundlinjen

Salget skuffede i den amerikanske mediekoncern Viacom, men indtjeningen levede op til analytikernes forventninger i andet kvartal.

Trods en skuffende omsætning levede Viacom-indtjeningen op til forventningerne i andet kvartal, da den endte på 1,47 dollar per aktie for de fortsættende aktiviteter. Analytikere havde ifølge Bloomberg estimeret indtjeningen til at ende på netop 1,47 dollar.

Derimod skuffede den amerikanske medievirksomhed på salget, der viste et fald på 11 pct. til 3,06 mia. kr. for perioden, der endte 30. juni.

Salget var noget lavere, end 26 analytikeres gennemsnitlige estimat, der spåede det New York-baserede selskab til at nå 3,23 mia. kr. for perioden.

Viacom er blandt de mange medievirksomheder, der i øjeblikket aflægger skuffende resultater, skriver Bloomberg.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs