MediaWatch

MTV-ejer levede op til forventningerne på bundlinjen

Salget skuffede i den amerikanske mediekoncern Viacom, men indtjeningen levede op til analytikernes forventninger i andet kvartal.

Trods en skuffende omsætning levede Viacom-indtjeningen op til forventningerne i andet kvartal, da den endte på 1,47 dollar per aktie for de fortsættende aktiviteter. Analytikere havde ifølge Bloomberg estimeret indtjeningen til at ende på netop 1,47 dollar.

Derimod skuffede den amerikanske medievirksomhed på salget, der viste et fald på 11 pct. til 3,06 mia. kr. for perioden, der endte 30. juni.

Salget var noget lavere, end 26 analytikeres gennemsnitlige estimat, der spåede det New York-baserede selskab til at nå 3,23 mia. kr. for perioden.

Viacom er blandt de mange medievirksomheder, der i øjeblikket aflægger skuffende resultater, skriver Bloomberg.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs