MediaWatch

TDC vil ikke kopiere Netflix

Den amerikanske streamingtjeneste laver en lang række egenproduktioner, men for TDC ligger det ikke lige for at gå i samme retning.

Foto: Carsten Snejbjerg/Polfoto/Arkiv

Egenproducerede serier som "House of Cards" og "Orange is the new black" har været gedigne succeser for Netflix. Danske TDC, der har streamingtjeneste YouSee, har dog ingen planer om at gå i den amerikanske gigants fodspor.

Det skriver Finans.

"Vores mål med forretningen er først og fremmest at samle indholdet, så det er nemt for folk at tilgå forskellige tjenester via én app. Det er som udgangspunkt strategien. At producere sine egne film og serier er ikke så ligetil. Ja, Netflix har haft succes med det, men det er jo også i en helt anden skala takket være et større sprogområde," siger TDC's mediedirektør Christian Philip Morgan til Finans.

Netop det egenproducerede indhold hos Netflix giver topchef Reed Hastings en stor del af æren for, at streamingtjenesten har godt gang i tilgangen af nye kunder.

Af halvårsregnskabet, som kom ud i sidste uge, fremgår det, at Netflix i andet kvartal af året tiltrak 3,3 mio. nye betalende kunder, så over 65 mio. nu betaler for adgang til Netflix's tjeneste. Af dem er 42 mio. i USA.

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs