MediaWatch

BBC står over for største eftersyn i ti år

BBC overordnede formål, finansiering, indhold og meget mere vil blive evalueret i et eftersyn, siger britisk kulturminister. Afkriminalisering af licensen er dog aflivet.

Foto: Dave Caulkin/AP/Polfoto/Arkiv

Den britiske kulturminister, John Whittingdale, sætter gang i et gennemgribende eftersyn af BBC's størrelse, ageren og finansiering. Derudover sætter ministeren spørgsmålstegn ved, om den britiske public service-gigant forsat skal have som målsætning at være "alt for alle", skriver The Guardian.

Ved præsentationen af et såkaldt 'green paper' om BBC's fremtid sagde kulturministeren i dag, at BBC's omfang og råderum er vokset eksponentielt det seneste årti, og at det er på tide at stille sig selv spørgsmålet, om BBC's mange services "tjener licens-betalerne bedst".

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs