MediaWatch

Tv- og teleselskabet Verizon gør det bedre end forventet

Amerikanske Verzon overgår analytikernes forventninger i første kvartal. Det skyldes bla. en mere fokuseret strategi, siger topchefen.

Foto: Per Folkver/Polfoto/Arkiv

Den amerikanske tv- og telegigant Verizon kom ud af første kvartal med en indtjening per aktie på 1,02 dollar. Og det er bedre end det, analytikerne ifølge Bloomberg News havde forventet. Her regnede man nemlig med en indtjening på 95 cent.

Teleselskabets indtægter røg i kvartalet op på 31,98 mia. dollar, hvilket til gengæld er en smule mindre end de forventede 32,27 mia. dollar.

"Verizon har fået en forrygende start på 2015 med endnu et kvartal med vækst," siger bestyrelsesformand og adm. direktør Lowell McAdam ifølge Bloomberg News.

"Vi har udvidet vores kundebase, vi har fået voksende overskud, indtjening og cash flow gennem et kvartal, hvor vi har taget store skridt for at gøre vores strategi mere fokuseret. Vi er tilfredse med at kunne holde momentum og samtidig fortsætte med at give kunderne og aktionærerne mere værdi," lyder hans kommentar til regnskabet.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs