MediaWatch

Lunken modtagelse af '1864' i Norge

Norsk TV 2 viser '1864', og serien ligger indtil nu på cirka 300.000 seere efter to afsnit, hvilket ikke er nok til en placering på en tv top-10.

DR1's dramaserie '1864' er Skandinaviens dyreste tv-satsning og kører i disse uger på norsk TV 2, men det store krigsepos er indtil nu ikke et udpræget seerhit, skriver Ekstra Bladet.

Serien ligger på cirka 300.000 seere efter to afsnit, hvilket ikke er nok til en placering på den norske top 10.

"Seertallet er lidt under det vi havde håbet og troet på, da vi ret tidligt gik ind i projektet og bestilte serien. Vi havde håbet, at den ville trække et højere seertal, men i det mindste ser seertallet ud til at være stabiliseret. De, der så med til premieren, fulgte også med, da andet afsnit blev vist," siger kommunikationschef på norsk TV 2, Jan Petter Dahl, til Ekstra Bladet.

Norsk TV 2 vil ikke oplyse, hvad man havde forventet, da man købte serien, men vil gerne bekræfte, at de blandede anmeldelser i både Danmark og Norge sandsynligvis har været med til at påvirke seertallet.

Anmeldernes endelige dom over 1864: Flot men flosset

Seertal: '1864' slår bundrekord

'1864' stabiliserer sit seertal

'1864' holder skansen efter krigserklæring fra TV 2

Tre erfarne tv-forfattere fyret fra '1864' 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen undersøger mulig coronasnyd i egne rækker, lovforslag om ændring i ophavsretten debatteres og der er landet et væld af rapporter om mediers vilkår. Få overblik over ugens vigtigste begivenheder i Mediedanmark her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs