MediaWatch

Netflix udsætter Cosby-show efter sexanklager

Beskyldninger om grove seksuelle overgreb på flere kvinder får Netflix til at droppe et planlagt comedy-show med skuespilleren Bill Cosby.

Streamingtjenesten Netflix lægger et planlagt fødselsdags-stand up show, 'Bill Cosby 77', på hylden. Det sker efter beskyldninger om, at komikeren i sin fortid har begået seksuelle overfald på flere kvinder, skriver blandt andre Reuters.

"På dette tidspunkt udskyder vi lanceringen af den nye stand up comedy special  'Bill Cosby 77'," meddelte Netflix tidligere i dag i en kort meddelelse.

Den 77-årige skuespiller og komiker er blevet forfulgt af beskyldningerne, siden den tidligere skuespiller Barbara Bowmani i et indlæg i The Washington Post  i sidste uge berettede, at Bill Cosby havde bedøvet og voldtaget hende i 1985, da hun var 17 år gammel.

Beskyldningerne tog til, da modellen Janice Dickinson stod frem i 'Entertainment Tonight' i denne uge og ligeledes påstod, at Bill Cosby havde voldtaget hende i 1980'erne. Netflix retræte fulgte kort tid efter.

Bill Cosby, der bedst er kendt for rollen som Cliff Huxtable i sitcom'en 'The Cosby Show' blev i et interview til radiostationen National Public Radio i weekenden spurgt til de påståede overgreb, som han aldrig er blevet sigtet for, men her kommenterede han ikke beskyldningerne.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs