MediaWatch

Direkte TV3-show samler ind til danske børn

TV3, Børns Vilkår og projektet ”Bag for en Sag” er gået sammen om at sende et tv-indsamlingsshow til fordel for danske børn.

TV3-værterne Camilla Ottesen og Adam Duvå Hall står i front, når TV3 sender det direkte 'Børneindsamlingen 2014"-show lørdag den 15. november.

TV3, Børns Vilkår og projektet ”Bag for en Sag” er gået sammen om et tv-indsamlingsshow, der har til formål at gøre hverdagen bedre for børn i Danmark. Tv-showet samler penge ind til Børns Vilkår – ikke mindst til BørneTelefonen, som er Danmarks største og mest kendte rådgivning for børn.

Under showet kommer kendte danskere i studiet og fortæller om deres egne, personlige oplevelser med mobning, vold, skilsmisse og alkoholisme.

Musikken serveres blandt andre af Wafande, Clemens og Bent Fabricius-Bjerre. Mens superrapperne Klaskefar og MC Ollie dyster om titlen som Danmarks rareste rapper.

I Børneindsamlingens call center styrer Jes Dorph seerne gennem aftenen i selskab med børnenes minister Manu Sareen, badmintonspiller og tv-vært Camilla Martin, sanger Julie Berthelsen, skuespiller Anne Grethe Bjarup Riis, tv-personligheden Linse Kessler og andre.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs