Anders Breinholt får nyt talkshow på TV 2

'Natholdet' skal have ny vært, når Anders Breinholt i efteråret skal være vært på nyt talkshow på TV 2.

Tv-værten Anders Breinholt bliver i efteråret vært på et nyt stort talkshow på TV 2, som hedder Breinholt & Venner. Det betyder, at han holder en pause som vært på Natholdet indtil 2015, skriver TV 2.

Natholdet forsætter i mellemtiden med en værtsvikar, som TV 2 endnu ikke har sat navn på.

"Breinholt er en af de få værter, der ikke tager særlige hensyn til former og etikette. Den umiddelbarhed, der ligger i – stort set uden filter – at sige, hvad man tænker og samtidig at kunne slippe afsted med lidt af hvert, fordi der altid er en respekt bag hvert et ord, er en sjælden egenskab i mediebilledet. Det samme gælder den række af kendte gæster, han hver fredag får besøg af," udtaler TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen, i en pressemeddelelse.

Breinholt & Venner udspiller sig foran og sammen med et publikum og bliver i to afdelinger: I pausen mellem ’Vild med dans’ og efter ’Vild med dans – afgørelsen’.

"Jeg kommer til at invitere folk i studiet, som jeg ved, mange danskere gerne vil lære bedre at kende. Vi laver et program, der kommer til at emme af stemning – et show, hvor vi skal tale sammen, lege sammen og hygge os helt vildt sammen, ikke mindst med seerne," udtaler Anders Breinholt i en pressemeddelelse.

Breinholt & Venner har premiere 19 september.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også