MediaWatch

TV 2 følger genbrugstrend

Nye TV 2-programmer lægger sig lige i kølvandet på seneste variant af den langvarige boligtrend på tv - genbrug af det gamle.

'Loppe deluxe', Foto: TV2

Når tv-kanalernes efterårsplaner går i gang om nogle uger, er der et tema, der vil præge tv-oversigterne, nemlig bolig og boligindretning.

Nyeste tv-trend er ikke luksusvillaer og dyre køkkener, men snarere glæden og værdien af det gamle.

TV 2 åbner ballet på mandag med seneste bud, 'Loppe deluxe', der lægger sig op af trenden fra andre TV 2-programmer - og DR1's primetime.

'Loppe Deluxe' går tæt på de loppemarkeder, der afholdes hver weekend, hvor tusindvis af ting skifter hænder. TV 2 sender en række af Danmarks mest ihærdige tingfindere rundt på markeder herhjemme og i udlandet, hvor de skal dyste om at finde ting for 4.000 kroner, der efterfølgende kan sælges videre med fortjeneste. I hvert program dyster to hold - Øst og Vest - mod hinanden.

Ti dage senere, torsdag 14. august, lancerer TV 2 'Vores genbrugshjem'. I programmet fra Nordisk Film skal to familier fra Møn og Brønshøj sætte deres hjem i stand med genbrugsting.

Der er designere, Søren og Toke, tilknyttet hver sin familie, og i hvert program får familien til opgave at sætte ét rum i stand. Den familie, der har lavet den bedste løsning i hvert program, vinder runden - og i sidste program kåres så den endelige vinder af de to familier. Hjemmene skal sættes i stand for maksimalt 100.000 kroner. Ud over de to designere, der hjælper familierne, medvirker også Thomas Tingfinder, der hjælper med at finde genbrugssager, samt dommer Andrea Larsson.

Nye 'Dicte'-afsnit prøver kræfter med onsdage

TV 2 vil redde tvangsaktion-truede

 

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere