MediaWatch

Producent-roser til medieforlig

Producenterne og DI roser indhegningen af DR på nettet. Producentforeningen håber dog på mere regulering i den konkrete Public service-kontrakt.

Klaus Hansen, formand for Producentforeningen | Foto: pressefoto

Mens Danske Medier ser skeptisk på den nye fireårige medieaftale, er både DI og Producentforeningen ganske tilfredse på de private mediers vegne:

Forliget har hegnet DR's on demand service fint ind og øget kravet til, hvor mange penge DR skal sende videre ud til den private tv-branche.

”Vi har været særligt bekymrede for DR’s streaming-tjeneste. Jeg er meget tilfreds med, at DR ikke må  vise amerikanske block busters og kun i begrænset omfang kan vise udenlandske tv-serier. Det er klart, at det vil styrke de kommercielle tjenester, som vores producenter også skal tjene penge på," siger Klaus Hansen, formand for Producentforeningen, med henvisning til bestemmelsen om, at DR's on demand service ikke må vise "udenlandske bredt populære biograffilm", mens indkøbte europæiske film og tv-serier kun må stilles til rådighed i otte dage efter visning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs