Løkke rasende efter kritisk Deadline-interview

Vært Anja Bo og Deadline-redaktionen brød de aftalte præmisser for interview på Folkemødet, mente Lars Løkke og hans spindoktor.
Foto: Katinka Husted, Polfoto
Foto: Katinka Husted, Polfoto

Venstres formand Lars Løkke Rasmussen og hans spindoktor, Christian Hüttemeier, var rasende på Deadlinevært Anja Bo efter et live-interview på Folkemødet på Bornholm. Det skriver Bt.dk.

Interviewet handlede blandt andet om kritikken fra Venstres bagland. Det brød med aftalerne for interviewet, mente Lars Løkke og Christian Hüttemeier, der efter udsendelsen "overfusede" Anja Bo og hendes chef, Heidi Robdrup, fortæller de to DR-medarbejder til Bt.dk.

"Vi havde åbenbart opfattet aftalen forskelligt. Men vi havde gjort helt klart, at vi ville interviewe Løkke om kritikken fra Venstre og hvordan Venstre så ville indgyde ny tillid fremover," siger Heidi Robdrup.

Christian Hüttemeier er uenig.

"Jeg havde en aftale med DR om præmisserne for interviewet, der var givet både skriftligt og mundtligt. De præmisser blev ikke overholdt. Hvad der i øvrigt er sagt og skrevet mellem DR og mig, det er en sag mellem DR og mig. Og jeg har ikke yderligere kommentarer," siger han til Bt.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også