MediaWatch

Troldspejlet lægger om

Gaming-programmet for de yngste, Trodspejlet, stopper som ugentligt program og bliver til fyldigere månedlige temaprogrammer.

DR lægger spil- og filmprogrammet for de yngste ’Troldspejlet’ om.

Fra 2015 erstattes det ugentlige program af en række månedlige temaprogrammer, mens de aktuelle spil- og filmanmeldelser bringes i kortere form på kanalen DR Ultra og Dr.dk. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

"Efter 25 år med den faste ugentlige udsendelse er der brug for, at 'Troldspejlet' sprænger rammerne og viderefører grundideen på nye platforme og i nye sammenhænge," siger vært Jakob Stegelmann, der fortsætter som vært på de fyldigere udgaver af programmet, der vil gå mere bagom emnerne fra spil, film og tegneseriernes verde - fra Star Wars til Asterix.

Overblikket over de seneste nye film og spil vil i stedet få plads i korte nyhedsprogrammer på DR Ultra og i forskellige nye digitale tiltag, skriver DR. Senere på året vil programmerne blive fulgt op af en række live events.

De nye programmer bliver sendt fra januar 2015 på DR Ultra og på streaming-tjenesten DR TV.

Troldspejlet blev sendt første gang i 1989 og er et af de faste programmer, der har kørt længst tid i Danmark, skriver DR. På førstepladsen er TV-Avisen, derefter Søren Ryges programmer – og på tredjepladsen ligger ’Troldspejlet’. Gennem alle år med Jakob Stegelmann som vært.

Mere fra MediaWatch

Financial Times opruster i USA

Det britiske erhvervsmedie vil fiske flere amerikanske læsere og etablerer nye redaktioner i Houston og Hollywood, der skal styrke dækningen af to erhvervssektorer.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs