MediaWatch

Skuffende seertal gør 'Heartless'-fortsættelse usikker

Kanal5's ungdomsserie i fem afsnit sluttede mandag med et gennemsnitlig seertal på kun 78.000, og nu venter et alvorlig evalueringsmøde med bl.a. Public Service Puljen, der har støttet.

Kanal5's ungdomsserie ‘Heartless’ sluttede mandag aften med det femte afsnit, som havde 78.000 seere, hvilket også er gennemsnittet for alle fem afsnit.

Spændingsserien med hang til det okkulte - og med Julie Zangenberg i hovedrollen - havde premiere den 28. april, hvor den hentede 112.000 seere. SBS Discovery's programdirektør Maiken Wexø erkendte allerede den 29 april, at niveauet var skuffende.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs