MediaWatch

DR vil dele klip på Youtube

DR vil fremover dagligt lægge udvalgte nyheds- og aktualitetsklip på Youtube. Det skal gøre det lettere for seere og andre medier at dele indholdet. 

DR's nyheds og aktualitetsstof skal have større gennemslagskraft på sociale medier. Public service-huset vil gerne have fat i flere og især yngre seere og har lægger derfor nu klip fra DR's nyheds- og aktualitetsudsendelser på Youtube.

Det skriver Dr.dk.

”Vi vil gerne skabe og understøtte debat og samtale blandt danskerne. Medieudviklingen har gjort det enkelt og nemt for alle at deltage i debatten. Derfor skal det være lettere at dele vores indhold, og derfor stiller vi udvalgte klip fra vores nyheds- og aktualitetsudsendelser til rådighed via Youtube, så indholdet enkelt kan blive en del af danskernes samtale og debat på sociale medier,” siger kanalchef for Dr.dk Michael Arreboe til Dr.dk.

Youtube-kanalen skal også gøre det lettere for andre medier, som f.eks. dagbladenes netsider, at embedde og bruge DR's klip.

DR vil dagligt "ud fra nyhedskriterierne" udvælge seks - syv klip på mellem et og fem minutters varighed, der skal deles på Youtube. 

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs